Agenda

Een complete personeelsplanning maken

De juiste mensen op de juiste plek binnen uw organisatie, dat is belangrijk. Maar hoe zorgt u voor de juiste bezetting en hoe houdt u al de gewerkte uren, verlof en absentie bij?

Met behulp van de agenda module wordt het maken van personeelsplanningen en personeelsroosters eenvoudig en heeft uw personeel haar rooster altijd bij de hand.

Hoe maak je een personeelsrooster?

Het maken van de personeelsroosters en personeelsplanningen is nog nooit zo makkelijk geweest. In het VMS (ViQZ Management System) ziet u in één oogopslag wie beschikbaar is op welke dagen en op welke afdeling of locatie er nog personeel nodig is. Ook ziet u meteen welke werknemers absent zijn door ziekte of vakanties, en wanneer de belangrijke feestdagen in Nederland plaatsvinden.

Het plannen en wijzigen van de roosters is real-time zichtbaar voor de werknemers waarbij notificaties en pushberichten zorgen voor de nodige attentiewaarde. Door de nauwkeurige registratie van alle uren kunt u aan het einde van de maand eenvoudig een uitdraai of export maken van de gewerkte uren per persoon.

Demo aanvragen

Handige app

Elke werknemer krijgt zijn eigen rooster te zien in de app en wordt altijd op de hoogte gebracht van wijzigingen. Iedereen weet dus ten alle tijden wanneer hij of zij moet werken en op welke locatie. Heeft een werknemer langer gewerkt dan wat er in de planning stond? Geen probleem, dit kan eenvoudig doorgegeven worden in de app en komt na goedkeuring van de manager meteen in de urenregistratie te staan.

Benieuwd geworden naar deze en alle andere mogelijkheden van ViQZ? Vraag dan vrijblijvend de gratis demo aan!

Demo aanvragen

Neem contact met ons op