Personeelsplanning, elearning, communiceren met personeel

Medewerkersportaal

Smartphone app als medewerkersportaal

ViQZ is een compleet medewerkersportaal in een mobiele app! De perfecte personeelstool om mee te werken. Toegankelijk en helder. Met een aantrekkelijke vormgeving, die ook in uw huisstijl mogelijk is. De ViQZ app voor medewerkers heeft nog tien andere belangrijke voordelen:

1 – Werkrooster, nieuws en actiepunten altijd bij de hand

Met ViQZ hebben werknemers (nieuwe) informatie die voor hen klaarstaat in de medewerkersportaal altijd bij de hand op hun mobiel. Werkroosters en interessant nieuws, actiepunten of evenementen, teamcursussen, en overlegmomenten zijn direct in de individuele app zichtbaar. Uw medewerkers krijgen een melding als iets hun aandacht nodig heeft. Zo blijven zij betrokken. Zij hoeven niet te in te loggen op een intranet of webportaal

2 – Ontwikkeling van personeel

Wilt u dat een medewerker of team een online (video) training volgt, bijvoorbeeld als hulp bij het inwerken? Of om communicatieve vaardigheden te verbeteren? U kunt eigen personeelstrainingen uploaden en aan medewerkers toewijzen. Of u kunt kiezen voor de ViQZ e-Learning trainingen die al voor u klaar staan en inclusief bij het startpakket worden geleverd. Uw medewerkers kunnen de trainingen in hun app volgen, korte kennistoetsen doen en ontvangen een certificaat of een beloning als de training is voltooid.

3 – Effectieve communicatie en verbinding

Met de berichtenapp kan iedereen binnen uw organisatie veilig met elkaar whatsappen. ViQZ verbindt.

4 – Eenvoudig doorgeven beschikbaarheid, absentie, verlof en declaraties

Medewerkers kunnen met behulp van de mobiele medewerkersportaal app ruim van tevoren alle informatie doorgeven die u nodig heeft om zo efficiënt mogelijk personeelsroosters te kunnen maken.

5 – Inclusief personeelsrooster systeem

ViQZ wordt geleverd mét overzichtelijk en gemakkelijk personeelsplanning systeem waarmee u snel en efficiënt personeelsroosters maakt. Ook geschikt voor ploegendiensten, flexpersoneel, en planning op verschillende locaties.

6 – Overzichtelijk maandoverzicht

In het maandoverzicht staat alle informatie op een rij. Van urenregistratie, maandloon en door u goedgekeurde overuren, verlofuren en absentie, tot geaccordeerde declaraties en reiskostenvergoeding. Van het maandoverzicht kan een exportdocument gemaakt worden.

7 – Direct starten

ViQZ is al gebouwd. Er is geen wachttijd. Voor een vast laag maandbedrag kunt u direct instappen.

8 – Gratis proefaccount voor 30 dagen

U kunt 30 dagen vrijblijvend ViQZ medewerkersportaal proberen met een gratis proefaccount. Wij helpen u met het inrichten van uw account, zodat u direct kunt starten.

9 – Geen opzegtermijn

10 – Snelle helpdesk

Uw feedback is voor ons belangrijk. ViQZ is flexibel en wordt continu verbeterd.

ViQZ planning in het ViQZ Management Syst
Dashboard ViQZ personeelsapplicatie