1. Home
 2. /
 3. Demo projecten

Welkom op onze demopagina

Geef je op voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Vul onderstaand formulier in en wij richten dan jouw proefaccount in. Daarna ontvangt je van ons de inloggegevens en kan je direct van start.

Probeer nu een maand gratis!

  Velden met een * zijn verplicht.

  Wil je liever eerst een online demo?

  Dat kan uiteraard! Plan daarvoor een vrijblijvende presentatie met ons in! Wij presenteren je dan in 30 minuten ons systeem live via Teams, Zoom of Teamviewer.

  Tijdens de demo laten wij zien hoe ViQZ voldoet aan jouw specifieke wensen en beantwoorden verdere vragen.

   Velden met een * zijn verplicht.

   “We zochten een snellere en gemakkelijkere manier om personeelsroosters naar onze medewerkers te sturen, en om de maandoverzichten te exporteren. Met ViQZ kan dat. De app maakt mijn werk gemakkelijker. Wij erg tevreden met VIQZ. Er zijn regelmatig updates, de app wordt steeds efficiënter gemaakt. Ook over de service ben ik zeer tevreden. Er wordt meteen gereageerd op mijn berichten en als ik om bepaalde aanpassingen vraag wordt ervoor gezorgd dat deze zsm worden doorgevoerd.”

   Latife, EKMEKCI (Lunchrooms & Catering, Rotterdam)

   Wat een plezier om te werken met ViQZ. Het is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en sluit perfect aan op onze wensen. Onze medewerkers in de buitendienst gebruiken de ViQZ app. Alle medewerkers zijn enthousiast en zeer tevreden. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. 

   Heb je een probleem of vraag, een belletje is genoeg en alles wordt opgelost of uitgelegd. 

   ViQZ is een echte aanrader voor iedereen die wil innoveren en met plezier wil werken.

   Petra van de Langkruis, Zorg@Home

   Aanrader! Zowel wat mensen achter het product betreft als het product zelf!!! One of a kind! #happycustomer

   Moss Dolman, MOSS fietskoeriers

   Na 2 maanden gebruik van de viqz app wil ik jullie complimenten geven over het gebruik.Na een demo van jullie zijn wij gestart met de app om planning en loonboekhouding te optimaliseren en overzichtelijk te maken voor de medewerkers en ons zelf. Het is een groot succes voor ons als gebruikers ook de medewerkers vinden het fijn werken.
   Als wij vragen hebben reageren jullie altijd snel per mail of telefoon en wordt het meeste direct opgelost. Als er vragen zijn over verbetering en gebruiksvriendelijker maken van het systeem pakken jullie dat goed op en komen met een oplossing binnen de gestelde tijd.
   Super, ga zo door!

   Rini Bolle, Bolle Dier en Tuin

   Werkt top dit platform!

   Harry van Dalen, Sport 2000 Amersfoort

   Onze vorige applicatie was beperkt tot alleen plannen en verlof en +/- uren inzichtelijk maken. ViQZ biedt dit ook maar dan veel uitgebreider en completer. Wij sturen nu aan vanuit één systeem en de medewerkers hebben alles paraat in één app.
   Met meerdere winkels is het vaak lastig alle belangrijke informatie gericht bij de juiste medewerkers te krijgen. Met ViQZ hebben we de perfecte tool om o.a. productinformatie en trainingen die wij digitaal van leveranciers ontvangen via ViQZ  te delen met de medewerkers.
   Verder vinden wij het erg prettig dat ViQZ naar onze wensen heeft geluisterd en daar ons account op heeft aangepast. Omdat het systeem en de app volledig in onze huisstijl kon worden uitgevoerd voelt dit dan ook echt als onze eigen bedrijfsapp.

   Richard Landwer Johan, L.J. Sport

   Na enig speurwerk en informatie inwinnen hebben wij ViQZ gevonden en een afspraak voor een demo gemaakt. Na de duidelijke demo hebben we gelijk besloten JA dit is wat we nodig hebben. Met hulp van de enthousiaste en behulpzame medewerkers van Viqz hebben wij in 2021 onze administratie en projectplanning opgestart met ViQZ en zijn de kantoor medewerkers met ViQZ gaan werken. Een hele mooie stap voorwaarts en klaar voor de toekomst.  

   Tamara van de Loo, Zorg @ Home

   Ze maken waar wat ze beloven!

   Bert Rossing, Interieurwinkel

   De communicatie met de mannen van ViQZ is erg prettig. Ze zijn flexibel, reageren altijd snel en denken graag met je mee.

   Evanne Bullema, Big-L Jeans