1. Home
  2. /
  3. Maatwerk

ViQZ is flexibel aan te passen naar uw situatie

ViQZ is met uiterste zorg en deskundigheid ontwikkeld teneinde te meest veelzijdige personeelsapplicatie te zijn. Omdat iedere organisatie op een andere manier is ingericht begrijpen wij dat er aanvullende of afwijkende wensen kunnen zijn. Door onze flexibele manier van werken en de mogelijkheden die onze software biedt kunnen wij in nagenoeg alle gevallen aan de wensen van onze klanten voldoen.

Onze maatwerk opties variëren van het aanpassen van de app naar uw eigen huisstijl, tot het toevoegen van extra functies of import en export functies die specifiek bij uw manier van werken passen.

Look-and-Feel

ViQZ is volledig te verkrijgen in de huisstijl van uw organisatie. Achtergrondkleuren, logo, icoon op het thuisscherm en highlight- en tekstkleuren kunnen volledig naar wens worden aangepast.

Aanpassen modules

De modules van ViQZ zijn compleet voor het effectief plannen, trainen en communiceren met uw werknemers. In het geval u graag bepaalde functionaliteiten aangepast of toegevoegd ziet laat dit ons dan weten.

Integraties

Mocht het zo zijn dat uw organisatie met een specifiek systeem of een bepaalde applicatie werkt welke u graag geïntegreerd ziet binnen ViQZ dan is dit zeker mogelijk. Ons systeem is zo gebouwd dat het integreren van externe software tot de mogelijkheden behoort.

INFORMATIE AANVRAGEN

Toevoegen modules

ViQZ bestaat uit een 5-tal modules. Deze modules samen zorgen er voor dat ViQZ de meest complete plannings-, communicatie- en trainingsapplicatie is. Natuurlijk kan het zo zijn dat u graag een specifieke module toegevoegd ziet.

Trainingen

Uploaden e-learnings

Beschikt uw organisatie over eigen online trainingen of onboarding programma’s en ziet u deze graag terug in onze academy module? Dat is geen enkel probleem. Middels het zeer gebruiksvriendelijke VMS (ViQZ Management System) kunt u eenvoudig uw eigen trainingen uploaden en toewijzen aan personen of groepen binnen uw organisatie.

Productie e-learnings

Wij hebben veel ervaring in het produceren en samenstellen van online trainingen. Mocht u specifieke onderwerpen zoals producttrainingen, vaardigheidstrainingen, onboarding e.d. in de vorm van een e-learning aan uw medewerkers willen aanbieden dan assisteren wij u hier graag bij.

INFORMATIE AANVRAGEN
Afbeelding van het ViQZ Management System van ViQZ Academy, de complete applicatie voor organisaties met personeel.