Privacyverklaring

INTRODUCTIE

Hier vind je de privacyverklaring van ViQZ B.V.. In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens zijn opgeslagen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

WIE IS ER VERANTWOORDELIJK VOOR JE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Je leest op dit moment de privacy verklaring van ViQZ B.V.. ViQZ B.V. is een ICT bedrijf dat de organisaties met personeel voorziet van data gedreven software en applicaties. 

Adres:
ViQZ B.V.
Oosteinde 11D 001
2361HB Warmond

Bezoekadres:
Jacoba van Beierenlaan 97-3
2215KW Voorhout
Telefoon: +31 (0)252 232555
E-mail: info@viqz.nl

KVK nummer: 77336445
BTW-nummer: VAT NL860975599B01

 

WAAR WORDEN JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OPGESLAGEN?

Je persoonlijke gegevens worden opgeslagen en bijgehouden binnen de Europese Economische Ruimte (“EER”).

 

WELKE PERSOONLIJKE GEGEVENS WORDEN DOOR ONS VERZAMELD?

Wij verzamelen persoonlijke gegevens die je zelf aan ons verstrekt. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimaal benodigde gegevens voor het aanbieden van onze diensten of producten. Als deze gegevens niet worden aangeleverd, kan ViQZ B.V. de dienst of het product niet leveren.

 

MET WELK DOEL WORDEN JE PERSOONLIJKE GEGEVENS VERZAMELD? 

We verzamelen je persoonlijke gegevens om:

Je account bij ViQZ te creëren en te beheren
Je bestelling van onze sofware of diensten te verwerken
Je service te verlenen
Marketinginformatie of andere relevante informatie zoals nieuwsbrieven te versturen
Analyses te maken
Je enquêtes te kunnen sturen waarmee je de mogelijkheid krijgt om onze diensten te verbeteren
Misbruik en oneigenlijk gebruik van onze diensten te voorkomen
Onze producten, diensten en klantenservice continu te verbeteren

 

WAT ZIJN JE RECHTEN?

Recht op inzage. Je hebt op elk moment het recht om informatie op te vragen over de persoonlijke gegevens die we voor jouw bewaren.

Recht op rectificatie & het wissen van gegevens. Mochten de gegevens onjuist, incompleet of niet van toepassing zijn, kun je ons vragen de gegevens te wijzigen of te verwijderen. Wij kunnen je gegevens niet verwijderen in geval van een wettelijke vastgestelde opslagverplichting, zoals regels met betrekking tot de boekhouding, of wanneer er andere wettige redenen zijn om dergelijke gegevens te bewaren, zoals openstaande schulden.

Recht op overdracht. Mocht je je gegevens nodig hebben in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst dan vinden we dat heel jammer, maar je kunt je gegevens te allen tijde meenemen door deze te downloaden uit je account.

Recht op stop gegevensgebruik. Wil je dat ViQZ B.V. jouw gegevens niet meer gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Recht op indienen van een klacht. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat ViQZ B.V. niet op de juiste manier omgaat met jouw gegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan door een e-mail te sturen naar onze Privacy Officer: privacy@ViQZ.nl. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

BEWAARTERMIJN

ViQZ B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld, waaronder begrepen het waarborgen dat onze verwerking voldoet aan de desbetreffende wet- en regelgeving (bijv. audit, boekhouding en wettelijke bewaartermijnen), het afhandelen van geschillen en het verbeteren van onze producten & diensten.

 

WIE HEEFT TOEGANG TOT JE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

Je persoonlijke gegevens kunnen worden verwerkt binnen ViQZ B.V. en haar dealers en/of wederverkopers. We geven de gegevens ook door aan derden zoals mailproviders en verschillende hosting providers van wie wij clouddiensten afnemen. Bij de keuze van onze leveranciers en partners houden we rekening met hun informatiebeveiligingsbeleid.
We zullen je gegevens nooit doorsturen, verkopen of ruilen aan/met derden voor marketingdoeleinden buiten ViQZ B.V. en haar dealers en/of wederverkopers. Je e-mail adres en naam worden opgeslagen in ons mailbestand en servers. De opslag is voor onbepaalde tijd. Je kunt je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven.

 

HOE BESCHERMEN WE JE PERSOONLIJKE GEGEVENS?

We hebben zowel technische als organisatorische maatregelen getroffen om je gegevens te beschermen tegen verlies, manipulatie, onbevoegde toegang, etc. De persoonlijke gegevens zijn alleen toegankelijk via software beveiligd met een password. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze online software beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met onze online dienst privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

COOKIES

Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer of mobiele toestel wordt opgeslagen en dat bij volgende bezoeken aan de website wordt opgehaald. ViQZ B.V. maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website leuker en eenvoudiger te maken. We gebruiken cookies niet om persoonlijke gegevens op te slaan of om informatie door te geven aan derden. Er zijn twee soorten cookies: permanente cookies en tijdelijke cookies (sessiecookies). Permanente cookies worden voor maximaal 12 maanden als een bestand op je computer of mobiele toestel opgeslagen. Sessiecookies worden tijdelijk opgeslagen en worden verwijderd zodra je je browser sluit. We gebruiken permanente cookies als je de optie “Onthoud mijn gegevens” kiest bij het inloggen. We gebruiken sessiecookies om te controleren of je bent ingelogd. Je kunt cookies eenvoudig via je browser van je computer of mobiele toestel verwijderen. Bedenk wel dat als je ervoor kiest om cookies uit te schakelen, je niet alle functies op de website kunt gebruiken.

 

PIXELS

Wij gebruiken gegevens van de facebook pixel, google ads pixel en linkedin pixel. Dit zijn remarketing tags welke een scriptje plaatsen. Deze informatie gebruiken wij om nieuwe campagnes in te richten richting mensen die interesse hebben getoond in onze website of advertenties. 

 

COOKIES VAN DERDE PARTIJEN

We maken gebruik van cookies van derde partijen om statistieken te verzamelen voor analysetools als Google Analytics. Het gaat hier om zowel permanente als tijdelijke cookies (sessiecookies). De permanente cookies van derden worden maximaal 24 maanden op je computer of mobiele toestel opgeslagen.

 

Google Analytics

Om de vormgeving van onze website juist af te stemmen, werken we met pseudonieme gebruikersprofielen. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service.  Google Analytics maakt gebruik van “cookies”, oftewel tekstbestanden die worden opgeslagen op je computer en die de website helpen analyseren hoe je de website gebruikt. Je IP-adres wordt geanonimiseerd door Google voordat het profiel is aangemaakt. Het gebruik van pseudonieme gebruikersprofielen wordt regelmatig toegepast binnen de EU, en met uitzondering in de VS.

Je kunt het opslaan van de cookies voorkomen door de instellingen van je browser aan te passen. Wij wijzen je er echter op dat je in dit geval mogelijk niet alle functies van de website kunt gebruiken.

 

Links

Op ViQZ.nl kunnen links staan naar andere websites waar wij geen toezicht op houden. We accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de bescherming van persoonsgegevens of voor de inhoud van deze websites, maar we bieden deze links om het gemakkelijker te maken voor onze bezoekers om meer informatie over bepaalde onderwerpen te vinden.

Adresgegevens
ViQZ BV
Jacoba van Beierenweg 97-3
2215 KW Voorhout
Tel. +31 (0)252 – 232 555
Email info@viqz.nl