1. Home
  2. /
  3. Over ons

Ervaren ondernemers met een visie

De founders van ViQZ hebben meer dan 20 jaar ervaring in ICT, communicatie, retail, educatie en commercie. Vanuit deze ervaring merkten wij dat veel bedrijven niet efficiënt kunnen omgaan met hun personeel als het gaat om communiceren, plannen en trainen.

Er wordt veel gewerkt met diverse applicaties om werknemers te informeren zoals WhatsApp groepen, mails, roosters, e-learnings en actieoverzichten. Hierdoor gaat veel communicatie verloren en zijn werknemers niet goed geïnformeerd met alle nadelige gevolgen van dien.

Er bleek geen alles-in-één platform te zijn om deze problemen op te lossen. In 2019 besloten wij daarom een applicatie te ontwikkelen om in deze behoefte te voorzien. Tijdens de conceptfase hebben wij diverse klanten als klankbord kunnen gebruiken, wat heeft geresulteerd in een efficiënte tool om werknemers effectief kunnen informeren, activeren en stimuleren was de uitdaging.

Na de succesvolle livegang in 2020 werken wij vanuit een monumentale bollenschuur in de sfeervolle duin- en bollenstreek dagelijks aan nieuwe content en het nog verder verbeteren van ons ViQZ platform.

Hierdoor kunnen wij klanten blijven ondersteunen met het optimaliseren van de communicatie, vergroten van kennis en vaardigheden, het waarborgen van de continuïteit en het realiseren van groei en resultaat.

Neem contact met ons op

    Vul hieronder het antwoord op deze vraag in:

    Velden met een * zijn verplicht.