1. Home
 2. /
 3. Projecten

Projecten

Overzicht in alle werkzaamheden en planningen

De ViQZ projectmodule is de ideale tool om kort- en langlopende projecten eenvoudige te plannen, te beheren en te overzien.

U kunt alle informatie rondom de werkzaamheden en klanten gemakkelijk in het systeem verwerken en vervolgens eigen medewerkers en ZZP’ers inplannen. U kunt medewerkers ook selecteren op functie en competentie en een uitnodiging sturen om deel te nemen aan het project.

Voor wie is de projectenmodule geschikt?

Ieder bedrijf of organisatie die kort- of langlopende projecten of terugkerende opdrachten op locatie heeft. Plan en structureer de werkzaamheden in de projectenmodule van ViQZ. Tot onze tevreden gebruikers behoren onder anderen ondernemingen in de bouw, horeca, catering, bedrijfshulpverlening, evenementen, installatie, woningstoffering, zorg, asbestsanering en promotie.

Vraag een gratis demo aan en we leggen u in een half uurtje uit wat u met onze personeelsplanning app kunt realiseren. Daarna test u zelf het gebruiksgemak in onze demoversie.

0252 – 232 555
GRATIS DEMO

Wat kan ik met de projectenmodule van ViQZ?

 • Omgeving voor klantgegevens
 • Standaard velden voor projectomschrijving
 • Uploaden van werktekeningen, schema’s, afbeeldingen etc.
 • Koppelen van uploads aan projecten en werkzaamheden
 • Mogelijkheid om zelf extra invulvelden toe te voegen
 • Projectpersoneel selecteren op functie of competentie
 • ZZP’ers en medewerkers uitnodigen voor projecten
 • Inzicht in verlof, ziekte en beschikbaarheid
 • Automatische bevestigingen
 • Uploaden van tekeningen, schema’s, etc
 • Digitale werkbonnen in app
 • Aftekenen takenlijst in app
 • In- en uitklokken door medewerker in de app
 • Direct overzicht of en hoe laat alle medewerkers een taak starten
 • Maken van foto’s koppelen aan project op locatie
 • Opgeven van reis- onkosten en declaraties vanuit app
 • Inscannen en digitaal indienen van bonnetjes vanuit app
 • Weekoverzicht over alle projecten
 • Overzicht projecten per medewerker
 • Overzichtelijk overzicht over alle projecten en taken
 • Week- en maandrapportages
 • In-verkoop en margeberekeningen
 • Verloningsoverzichten
 • Facturatiemodule

ViQZ is méér dan alleen een projectentool

ViQZ wordt niet voor niets de meest veelzijdige personeelstool van dit moment genoemd. Het gehele systeem bestaat uit zes modules, waar de projectenmodule er één van is. De andere modules zijn de planningstool, de e-Academy, de berichtenapp, de nieuwsmodule en de actienotificatie. Hierdoor kunt u vanuit een systeem gericht alle informatie en communicatie verwerken. Kijk bij Overige Modules voor meer informatie over deze functies.

ViQZ is plannen, trainen en communiceren. Deze mix zorgt voor de juiste synergie om de kwaliteit en het rendement binnen uw organisatie op alle vlakken te verhogen. U heeft ViQZ al in huis vanaf € 32,50 per maand. Lees hier meer over onze tarieven.

Gratis online demo

We leggen u heel graag uit hoe onze plannings-, communicatie en personeelstool ervoor kan zorgen dat uw bedrijf efficiënter kan werken en groei wordt bevorderd. Bekijk de demo video op deze site, mocht u daarna nog specifieke vragen hebben dan kunnen we een online demo afspreken om meer details te kunnen laten zien en bespreken. Vervolgens kunt u zelf 30 dagen met de demoversie aan de slag en ontdekt u alle voordelen van onze personeelsapp.

GRATIS DEMO

Hoe werkt ViQZ Projecten?

Het invoeren van een project gebeurt in een paar overzichtelijke stappen.

 1. Klant selecteren of bij nieuwe klant invoeren
 2. Projectomschrijving en overige gegevens invoeren
 3. Desgewenst werktekeningen en foto’s toevoegen
 4. Werkzaamheden toevoegen incl. tijdsduur en aantal mensen
 5. Medewerkers of ZZP’ers direct inplannen of uitnodigen
 6. Taken en projecten koppelen aan vast medewerkers of ZZP’ers
 7. Overzicht van de projecten per week en per maand
 8. Inzicht in de planning welke medewerkers op welke dagen en tijden zijn ingepland
 9. Mogelijkheid voor medewerkers om in- en uit te klokken via de app

Projecten in de app

In de app ontvangt iedere uitgenodigde of geplande medewerker alle details over het project. Datums, tijden en locatie zijn uiteraard zichtbaar, maar ook de omschrijving van de werkzaamheden, met wie er wordt samengewerkt en eventuele werkfoto’s, takelijsten en foto’s van de opdracht.

Na afloop of tijdens de werkzaamheden kan de medewerker zelf ook foto’s van het project uploaden en de klant kan via de app tekenen voor de geleverde diensten.

De voordelen op een rijtje

 eigen personeelsapp
 eenvoudig plannen
overzicht over al uw projecten
altijd en overal bij de hand
verbetering professionele kwaliteit
duidelijke informatie voor medewerkers
altijd actuele info op locatie
efficiënte en optimale communicatie

Branches

De flexibele personeelsplanning app maakt het slim indelen van personeel op verschillende projecten mogelijk. Zo weet elke medewerker ruim van tevoren op welke locatie hij die dag of tijdstip van de dag wordt verwacht.

Winkel(s), magazijn, logistiek, kantoor en een webshop … Zomaar een greep waaruit een detailhandelsbedrijf of groothandelsbedrijf, dat tastbare producten verkoopt kan bestaan. ViQZ personeelsplanning is uitermate geschikt voor bedrijven met meerdere locaties. Denk bijvoorbeeld aan winkels in de modebranche of fashion retail, levensmiddelenzaken, woninginrichting, autobranche, supermarkten, tweewielerzaken, warenhuizen, bouwmarkten of een zelfbedieningsgroothandel. Diverse detailhandelaren passen ViQZ nu toe bij het maken van urenplanningen.

Ook organisaties die diensten leveren, zoals bijvoorbeeld reisorganisaties, kapperszaken, callcenters, schoonmaakbedrijven en andere facilitaire dienstverleners kunnen met ViQZ de meest efficiënt personeelsroosters maken.

ViQZ wordt door verschillende horecabedrijven naar volle tevredenheid gebruikt. Onder meer de mogelijkheid om personeel op verschillende locaties te plannen en de beschikbaarheid optie maken ViQZ waardevol voor het maken van horeca personeelsroosters. Bent u een cateraar of restaurant, met of zonder bezorgdiensten? Of verzorgt u de personeelsplanning van een horecaketen, sportschool, of attractiepark? Wellicht biedt ViQZ u ook nieuwe kansen, waarmee het plannen van personeelsbezetting soepeler verloopt.

Strategische personeelsplanning is belangrijk in de zorg, zowel in de thuiszorg als op zorgafdelingen van reguliere ziekenhuizen, particuliere geestelijke gezondheidszorg  en particuliere zorginstellingen, huisarts- of tandartspraktijken, klinieken en paramedische zorg. ViQZ helpt bij de realisatie hiervan en zorgt voor verbinding tussen teams. Door efficiënte roosterplanning software, in combinatie met effectieve communicatie- en individuele e-learning tools

In de kinderopvang gelden verschillende verplichte maatregelen om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Regels voor leidster of beroepskracht kind-ratio, vaste gezichtencriterium, het vierogenprincipe en de achterwachtregeling hebben invloed op de juiste personele bezetting. ViQZ personeelsplanning helpt kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang (BSO) met het maken van efficiënte uurroosters. Zowel op één als op meerdere locaties.

0252 – 232 555
GRATIS DEMO