1. Home
  2. /
  3. Personeelsplanning

Personeelsplanning

VIQZ is uw duidelijke personeelsplanning software

De personeelsplanning app van ViQZ is een gemakkelijk en compleet programma waarin alle benodigde informatie samenkomt tot een overzichtelijke urenplanning. Personeelsroosters maken gaat eenvoudig en snel. Met duidelijke handleidingen krijgt u de materie snel onder de knie en maakt u personeelsplanningen in een handomdraai.

De voordelen van ViQZ

Met de personeelsplanning app van ViQZ kiest u voor:

Gemakkelijk personeelsroosters maken en wijzigen
 Flinke tijdbesparing
 Een overzichtelijke urenregistratie
 Altijd voldoende bezetting op elke locatie
 Koppeling mogelijk met ViQZ Kloksystemen
 Een persoonlijke app voor medewerkers
 Hogere werknemerstevredenheid
 Meer rendement

En dit is nog niet alles! Klik hier voor nog 10 extra voordelen van ViQZ.

Vraag een gratis demo aan en we leggen u in een half uurtje uit wat u met onze personeelsplanning app kunt realiseren. Daarna test u zelf het gebruiksgemak in onze demoversie.

0252 – 232 555
AANMELDEN

Over de personeelsplanning van ViQZ

De juiste mensen op de juiste plek inplannen binnen uw organisatie, dat is belangrijk. Maar hoe zorgt u voor de juiste en voldoende bezetting en hoe houdt u alle gewerkte uren, verlof en absentie bij? En hoe weet u wanneer uw flexibel in te zetten personeel beschikbaar is? Of dat alle locaties voldoende bezet zijn?

Alle ingrediënten die nodig zijn voor een duidelijke urenplanning en urenregistratie zijn in de personeelsplanning app van ViQZ aanwezig. Het systeem houdt onder meer rekening met locaties, beschikbaarheid, verlof, absentie en overwerk. In het maandoverzicht is alle informatie terug te vinden, inclusief lonen en onkostenvergoedingen.

Voor iedere medewerker een eigen personeelsplanning.
Elk medewerker krijgt een persoonlijke app waarin het werkrooster zichtbaar is en de medewerker wijzigingen in beschikbaarheid, gewerkte uren en declaraties kan doorgeven.

ViQZ is méér dan alleen een planningstool

ViQZ wordt niet voor niets de meest veelzijdige personeelstool van dit moment genoemd. Het gehele systeem bestaat uit vijf modules, waar het personeelsplanningssysteem er één van is. De andere vier modules zijn de e-Academy, de berichtenapp, de nieuwsmodule en de actienotificatie. Kijk bij OVERIGE MODULES voor meer informatie over deze functies.

ViQZ is plannen, trainen en communiceren. Deze mix zorgt voor de juiste synergie om de kwaliteit en het rendement binnen uw organisatie op alle vlakken te verhogen. U heeft ViQZ al in huis vanaf € 32,50 per maand. Lees hier meer over onze tarieven.

Gratis online demo

We leggen u heel graag uit hoe onze personeelstool ervoor kan zorgen dat uw bedrijf kan groeien en kennis en kunde van uw personeel stijgt. Bekijk de demo video op deze site, mocht u daarna nog specifieke vragen hebben dan kunnen we een online demo afspreken om meer details te kunnen laten zien en bespreken. Vervolgens kunt u zelf 30 dagen met de demoversie aan de slag en ontdekt u alle voordelen van onze personeelsapp.

GRATIS DEMO

Hoe maak ik een personeelsplanning?

Bij ViQZ regelt u de gehele personeelsplanning online. In het VMS (ViQZ Management System) ziet u in één oogopslag wie beschikbaar is op welke dagen en op welke afdeling of locatie er nog personeel nodig is. Ook ziet u meteen welke werknemers absent zijn door ziekte of vakanties en wanneer de belangrijke feestdagen in Nederland plaatsvinden. Onze duidelijke uitleg en gebruiksvriendelijke software zorgen ervoor dat u met alle gegevens in een handomdraai een fijne personeelsplanning maakt.

Het ViQZ kantoor in Warmond.
de voordelen van e-academy

Personeelsplanning app

Bij ons personeelsplanningssysteem is de ViQZ app voor medewerkers inbegrepen. Een handige personeelstool die uw medewerkers altijd bij de hand hebben. Zo kunnen ze altijd en overal hun eigen werkrooster direct inzien. Dat kan zelfs realtime, bijvoorbeeld op het moment dat er aanpassingen in het personeelsrooster worden doorgevoerd. Via de berichtenapp kunnen notificaties worden gestuurd als werkroosters klaarstaan of als planningen wijzigen.

Budgetteren

Met ViQZ kunt u ook sturen op budgetten. Op basis van ingegeven weekomzettargets kunnen budgetten voor het aantal medewerkers en de uren per groep, afdeling of locatie worden ingegeven. Ook kunnen dagelijks behaalde omzetten en bonbedragen worden verwerkt waarmee ViQZ op basis van deze kengetallen de gemiddeld behaalde resultaten per week en per groep berekent. Ook wordt bij het verwerken van verlofaanvragen direct getoond of bij het accorderen van de aanvraag de bezetting niet onder het minimale komt.

Mogelijkheden met de ViQZ app

Met name als u met oproepkrachten of ander flexibel personeel zoals zzp’ers werkt, is het belangrijk dat u weet wanneer ze beschikbaar zijn. Met de ViQZ medewerkersapp kan iedereen tot maanden van tevoren zijn beschikbaarheid aangeven of intrekken, zodat u hiermee rekening kunt houden bij de urenplanning. Deze mogelijkheid kan eventueel ook voor vaste medewerkers worden aangezet.

Zodra het personeelsrooster is gemaakt en online beschikbaar is, kunnen wijzigingen door medewerkers worden aangevraagd via de berichtenapp in de eigen personeelstool.

Heeft een werknemer langer gewerkt dan in de planning stond? Geen probleem, dit kan hij eenvoudig doorgegeven in de ViQZ app. U ontvangt als beheerder vervolgens een melding, waarna u de overwerkmelding kunt goedkeuren of afwijzen.

Via de personeelsapp kunnen medewerkers snel en eenvoudig vakantie en andere verlofdagen aanvragen en absentie doorgeven. Belangrijke feestdagen staan al voor u ingevuld. U ontvangt de aanvragen in het ViQZ Management System (VMS), waar u ze kunt goedkeuren of afwijzen. Uw personeel ontvangt vervolgens een notificatie van uw reactie.

Wilt u een medewerker op verschillende locaties kunnen inroosteren? Bij onze personeelsplanningssoftware is dit standaard ingebouwd. In het ViQZ Management System, waarin alle personeelsplanningen plaatsvinden, ziet u in één oogopslag wie beschikbaar is op welke dagen en op welke afdeling of locatie er nog personeel nodig is. Ook het aanpassen van de locatiebezetting kan op eenvoudige wijze in het VMS.

Heeft een medewerker kosten gemaakt? Ook dat kan eenvoudig via de personeelsapp worden gemeld. De declaratie-aanvragen verschijnen vervolgens in het ViQZ Management System, zodat u ze kunt bekijken en afhandelen.

In het maandoverzicht wordt alle informatie nauwkeurig verzameld, in bepaalde gevallen na goedkeuring van de manager. Het overzicht toont onder meer de (automatische) urenregistratie, kostendeclaratie en het uur- en maandloon. Hiervan kunt eenvoudig een uitdraai of export maken.