1. Home
  2. /
  3. FAQ

Veel gestelde vragen (FAQ)

Heeft u een vraag over ViQZ? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen en antwoorden. Mocht uw vraag er niet tussen staan aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

U kunt als beheerder ViQZ inrichten en beheren via het VMS (ViQZ Management System),  dat gebruikt wordt op een desktop computer, laptop of tablet. Voor werknemers is ViQZ te gebruiken via een web-based app, die eenvoudig op smartphones (iOS en Android) geïnstalleerd kan worden.

Na een demo aanvraag via onze site ontvangt u een bevestiging. Eén van onze medewerkers neemt daarna zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de on-line demo. We gebruiken Zoom of Teamviewer om ons computerscherm te delen, zodat we via het VMS (Viqz Management System) stap voor stap de functies en werkwijze van ViQZ kunnen laten zien. U ontvangt vooraf een korte beschrijving over hoe u de app op uw smartphone kunt activeren, zodat u tijdens de demo direct ziet hoe de bewerkingen in het VMS direct zichtbaar zijn in de app. 

Als u na de demo ViQZ verder wil ontdekken en uitproberen, dan maken we een proefaccount voor u aan waarmee u 30 dagen kosteloos en vrijblijvend mee kan werken.

Tegen het einde van de proefperiode nemen wij contact met u op om uw ervaringen te bespreken. U kunt dan altijd nog besluiten om niet met ViQZ door te gaan, waarna onze relatie eindigt. De kans is echter groot dat u wél met ViQZ wil gaan werken. In dat geval zetten wij uw proefabonnement om naar een standaard maandabonnement. We zullen vanaf dat moment maandelijks het van tevoren overeengekomen tarief afschrijven van uw rekening.

ViQZ kent geen startkosten. Als u een abonnement neemt betaalt u alleen het maandtarief. Onze tariefstelling is zeer scherp, de ervaring leert dat u per maand minder voor ViQZ betaalt dan voor andere apps die minder veelzijdig zijn. De hoogte van het tarief is afhankelijk van het aantal medewerkers dat de app gaat gebruiken. Voor een prijsopgave op maat kunt u contact met ons opnemen of het offerteformulier op de tarievenpagina van onze site in te vullen.

De ViQZ platform is helder en eigentijds vormgegeven. Dit zorgt voor gebruikersgemak en herkenbaarheid. Het is echter denkbaar dat u de uitstraling van het platform aan wil laten sluiten bij uw eigen identiteit. We kunnen het platform voorzien van uw logo en huisstijlkleuren e.d. In overleg zijn hier wel enige kosten aan verbonden.

Het aanbod van trainingen wordt periodiek uitgebreid. Dit gebeurt deels op basis van uitbreiden portfolio, deels om op actualiteiten in te spelen en deels op verzoeken van specifieke klantgroepen en/of branches.

Het hosting van het ViQZ platform vindt plaats op een uitstekend beveiligd waarop vrijwel dagelijks beveiligingsupdates worden uitgevoerd. De persoonsgegevens op het platform worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) beveiligd.

Er is een CSV/Excel template beschikbaar waarin u uw personeelsgegevens kunt invoegen. Via deze template zijn alle gegevens eenvoudig in ViQZ te importeren. Voor kleinere teams en/of aanpassingen zijn alle gegevens uiteraard ook handmatig in te voeren.

ViQZ is een web-based platform, hetgeen inhoudt dat het op alle gangbare besturingssystemen draait. Het ViQZ Managment System (VMS), waarmee het systeem beheerd wordt, functioneert via browsers als IE, Chrome, Safari, Firefox en Opera op zowel Windows als Apple computers. De app zelf draait op alle iOS en Android smartphones.

0252 – 232 555
AANMELDEN