1. Home
  2. /
  3. Voordelen

De voordelen van ViQZ

ViQZ is een compleet medewerkersportaal in een mobiele app! De perfecte personeelstool om mee te werken. Toegankelijk en helder. Met een aantrekkelijke en duidelijke vormgeving, die ook in uw huisstijl mogelijk is. De ViQZ app voor medewerkers heeft nog tien andere belangrijke voordelen:

1. Werkrooster, nieuws en actiepunten altijd bij de hand

Met ViQZ hebben werknemers (nieuwe) informatie die voor hen klaarstaat in de medewerkersportaal altijd bij de hand op hun mobiel. Werkroosters en interessant nieuws, actiepunten of evenementen, teamcursussen, en overlegmomenten zijn direct in de individuele app zichtbaar. Uw medewerkers krijgen een melding als iets hun aandacht nodig heeft. Zo blijven zij betrokken. Zij hoeven niet te in te loggen op een intranet of webportaal

2. Ontwikkeling van personeel

Wilt u dat een medewerker of team een online (video) training volgt, bijvoorbeeld als hulp bij het inwerken? Of om communicatieve vaardigheden te verbeteren? U kunt eigen personeelstrainingen uploaden en aan medewerkers toewijzen. Of u kunt kiezen voor de ViQZ e-Learning trainingen die al voor u klaar staan en inclusief bij het startpakket worden geleverd. Uw medewerkers kunnen de trainingen in hun app volgen, korte kennistoetsen doen en ontvangen een certificaat of een beloning als de training is voltooid.

3. Effectieve communicatie en verbinding

Met de berichtenapp kan iedereen binnen uw organisatie veilig communiceren. Dit kan 1 op 1, maar ook in groepen. Hierdoor kunt u afstappen van whatsapp groepjes en emails. Het grote voordeel hiervan is dat zakelijke communicatie op deze manier binnen de zakelijke app plaatsvindt, waardoor dit separaat van de privé berichten blijft. Bovendien is de ViQZ berichtenapp ongevoelig voor phishing en hacking aanvallen.

4. Eenvoudig doorgeven beschikbaarheid, absentie, verlof en declaraties

Medewerkers kunnen met behulp van de mobiele medewerkersportaal app ruim van tevoren alle informatie doorgeven die u nodig heeft om zo efficiënt mogelijk personeelsroosters te kunnen maken. Aanvragen voor verlof e.d. of opgaves van kostendeclaraties worden direct zichtbaar in de backend waarna de beheerder deze goed- of af kan keuren.

5. Geïntegreerd personeelsrooster systeem

ViQZ wordt geleverd mét overzichtelijk en gemakkelijk personeelsplanning systeem waarmee u snel en efficiënt personeelsroosters maakt. Ook geschikt voor ploegendiensten, flexpersoneel, en planning op verschillende locaties.

6. Overzichtelijk maandoverzicht

In het maandoverzicht staat alle informatie op een rij. Van urenregistratie, maandloon en door u goedgekeurde overuren, verlofuren en absentie, tot geaccordeerde declaraties en reiskostenvergoeding. Van het maandoverzicht kan een exportdocument gemaakt worden.

7. Direct starten

ViQZ is al gebouwd. Er is geen wachttijd. Voor een vast laag maandbedrag kunt u direct instappen. Wij helpen u op weg door uw account samen met u compleet in te richten. Na het inrichten lopen we samen het hele systeem door, zodat u en wij zeker weten dat alles klaar staat voor een succesvolle lancering van ViQZ als personeelssysteem van uw organisatie.