1. Home
  2. /
  3. Tutorials

Tutorials

In de ViQZ tutorial video’s worden stap voor stap alle mogelijkheden van de verschillende modules en functionaliteiten behandeld. Mocht u ondanks deze uitleg toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Het inrichten van uw profiel

Tutorial over het inrichten van uw profiel in de handige personeelsapplicatie ViQZ, inclusief het toevoegen en beheren van beheerders, groepen en personeel.

INFORMATIE AANVRAGEN

Default en flexibel plannen

Tutorial over het gebruik van de planningsmodule in de handige personeelsapplicatie ViQZ, inclusief het aanmaken en beheren van een vaste weekplanning, het omzetten van beschikbaarheden van personeel naar planningen en het inplannen van oproepkrachten.

INFORMATIE AANVRAGEN

Update: planning blokken kopiëren

Ontdek de handige methode om planningsblokken in de weekplanning van ViQZ te kopiëren naar andere medewerkers, dagen of groepen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Verlofaanvragen, overwerk meldingen en kostendeclaraties

Tutorial over het verwerken van verlofaanvragen, overwerk meldingen en kostendeclaraties van medewerkers in de handige personeelsapplicatie ViQZ.

INFORMATIE AANVRAGEN

De Academy module

Tutorial over het beheren en monitoren van de elearnings in de Academy module van de handige personeelsapplicatie ViQZ.

INFORMATIE AANVRAGEN

De Nieuws module

Tutorial over het toevoegen en beheren van nieuwsberichten en nieuwsbrieven in de nieuwsmodule van de handige personeelsapplicatie ViQZ.

INFORMATIE AANVRAGEN

De Actie module

Tutorial over het toevoegen en beheren van acties en promoties in de actiemodule van de handige personeelsapplicatie ViQZ.

INFORMATIE AANVRAGEN

Gratis online demo

We leggen u heel graag uit hoe onze personeelstool ervoor kan zorgen dat uw bedrijf kan groeien en kennis en kunde van uw personeel stijgt. Bekijk de demo video op deze site, mocht u daarna nog specifieke vragen hebben dan kunnen we een online demo afspreken om meer details te kunnen laten zien en bespreken. Vervolgens kunt u zelf 30 dagen met de demoversie aan de slag en ontdekt u alle voordelen van onze personeelsapp.

GRATIS DEMO