1. Home
  2. /
  3. Scheepvaart

De ultieme app voor uw bemanning

Met VIQZ duidelijk communiceren, inplannen en trainen

De personeelsplanning app van ViQZ is één compleet management systeem inclusief een bemanningsapp die onder meer uitermate geschikt is voor de scheepvaart.

De voordelen van ViQZ

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van ViQZ:

Complete planning van bemanningen
Inplannen in cycli van op- en af weken
✔ Plannen van taken en werkzaamheden aan boord
✔ Checklists real-time inzichtelijk
✔ Gericht informeren medewerkers, crew of shift
✔ Nieuwsvoorziening medewerkers, crew of shift
✔ Trainen van kennis en vaardigheden
✔ Bemanningsapp in geselecteerde taal medewerker

Vraag een gratis demo aan en we leggen u in een half uurtje uit wat u met onze personeelsplanning app kunt realiseren. Daarna test u zelf het gebruiksgemak in onze demoversie.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

Efficiënt inplannen van crew, optimaliseer de bemanningsbezetting

Met ViQZ maakt u een bemanningsplanning in weekcycli, zodat u eenvoudig de op- en af weken in kunt plannen. Daarbij kunt u gebruik maken van planningscycli van 2 tot 12 weken. U heeft continu inzicht in beschikbaarheid van personeelsleden inclusief verlof en ziekte. ViQZ biedt verder een helder overzicht in werkweken per medewerker, een complete personeelsadministratie en inzicht in meer- en minderwerk.

Voor iedere medewerker een eigen crewplanning.
Elk medewerker krijgt een persoonlijke app waarin het werkrooster zichtbaar is en de medewerker wijzigingen in beschikbaarheid, gewerkte uren en declaraties kan doorgeven.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

Gericht communiceren bemanning en kapiteins

ViQZ bevat diverse communicatiemodules voor het opstellen en delen van informatie. Er kunnen eenvoudig nieuwsberichten worden gedeeld. Medewerkers ontvangen bij nieuwe berichten automatisch een pushmelding voor extra attentie. Zodoende is uw crew altijd optimaal geïnformeerd in hun eigen bemanningsapp.

Communicatie lastig vanwege verschillende talen?
Geen probleem, want ViQZ heeft een automatische vertaalfunctie. Stel in het profiel van iedere medewerker de taal in, en alle content wordt in de app automatisch in deze taal aangeboden.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

BHV trainingen, instructietrainingen, on-boarding, calamiteitentrainingen?

ViQZ beschikt over een e-learning module die standaard tientallen trainingen aanbiedt op het gebied van communicatieve en professionele vaardigheden van personeel. De unieke trainingen bestaan uit korte uitdagende online video’s met aansluitend enkele kennisvragen. Deze kunnen individueel worden toegewezen en zijn direct in de eigen personeelsapp van de medewerker zichtbaar. U heeft continu inzicht in de vorderingen en resultaten van uw personeel, deze worden overzichtelijk in het VMS weergegeven.

Maak eenvoudig eigen trainingen aan.
U kunt voor bijvoorbeeld specifieke product- en vaardigheidstrainingen en onboardingprogramma’s zelf lessen aanmaken in de Academy en deze met specifieke groepen personeel delen. Hiervoor kunt u lesmateriaal inladen zoals eventueel een video, afbeeldingen, handleidingen, etc. Vervolgens kunt u multiple-choice vragen ingeven en de minimale score vaststellen die gehaald moet worden om de training met goed gevolg af te ronden.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

Gratis online demo

We leggen u heel graag uit hoe onze personeelstool ervoor kan zorgen dat uw bedrijf kan groeien en kennis en kunde van uw personeel stijgt. Bekijk de demo video op deze site, mocht u daarna nog specifieke vragen hebben dan kunnen we een online demo afspreken om meer details te kunnen laten zien en bespreken. Vervolgens kunt u zelf 30 dagen met de demoversie aan de slag en ontdekt u alle voordelen van onze personeelsapp.

GRATIS DEMO

Mogelijkheden met de ViQZ app