1. Home
  2. /
  3. Slagerijen

De ultieme app voor uw personeel

Met VIQZ duidelijk communiceren, inplannen en trainen

De personeelsplanning app van ViQZ is één compleet management systeem inclusief een personeelsapp die onder meer uitermate geschikt is voor slagerijen met één of meer winkels.

De voordelen van ViQZ

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van ViQZ:

✔ Eenvoudig plannen van shifts en medewerkers
✔ Gemakkelijk wijzigen van roosters
✔ Inzicht in bezetting en urenbudgetten
✔ Tijdsregistratie met klokterminal of met Wifi
✔ Overzicht van alle afdelingen of vestigingen
✔ Inzicht in beschikbaarheid, verlof en ziekte
✔ Gemakkelijk verwerken van verlof
✔ Real-time inzicht in +- en verlofsaldo’s
✔ Complete personeelsadministratie

Vraag een gratis demo aan en we leggen u in een half uurtje uit wat u met onze personeelsplanning app kunt realiseren. Daarna test u zelf het gebruiksgemak in onze demoversie.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

Efficiënt inplannen van personeel en overzicht in bezetting per vestiging.

Met ViQZ maak je eenvoudig een weekrooster, desgewenst in een meerweekse cyclus. Je hebt continu inzicht in beschikbaarheid van personeelsleden inclusief verlof en ziekte. ViQZ biedt verder een helder inzicht in de bezetting per vestiging en meer- en minderwerk. In het maandoverzicht is alle informatie terug te vinden, inclusief lonen en onkostenvergoedingen.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

Automatische urenregistratie met ons ingebouwde kloksysteem

De combinatie van de ViQZ personeelsapp met een kloksysteem zorgt ervoor dat de planningen vooraf en achteraf automatisch op elkaar afgestemd worden. Dat werkt heel eenvoudig: Wij koppelen het IP-adres van de internetverbinding aan de betreffende vestiging of afdeling van je bedrijf. De medewerkers kunnen vervolgens via hun app alleen in- en uitklokken als ze in het bereik van het Wifi netwerk zijn.

Je hebt in het ViQZ Management System daardoor dagelijks inzicht in de daadwerkelijk gewerkte uren. Verschillen met de originele planning worden automatisch geboekt als plus- of minuren, waarmee je zelf kunt bepalen of het saldo gecompenseerd gaat worden in uren of in verlof. Wij kunnen ook een kloksysteem leveren met een vaste terminal en persoonlijke badges voor het personeel.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

Voor iedere medewerker een eigen app

Elk medewerker krijgt een persoonlijke app waarin het werkrooster zichtbaar is en de medewerker wijzigingen in beschikbaarheid, gewerkte uren en declaraties kan doorgeven. Bovendien heeft iedere medewerker continu een actueel overzicht van het verlofsaldo en de plus- en minuren.

Communicatie lastig vanwege verschillende talen?
Geen probleem, want ViQZ heeft een automatische vertaalfunctie. Stel in het profiel van iedere medewerker de taal in, en alle content wordt in de app automatisch in deze taal aangeboden.

AANMELDEN
GRATIS DEMO

BHV trainingen, instructietrainingen, omgang met klanten trainingen?

ViQZ beschikt over een e-learning module die standaard tientallen trainingen aanbiedt op het gebied van communicatieve en professionele vaardigheden van personeel. De unieke trainingen bestaan uit korte uitdagende online video’s met aansluitend enkele kennisvragen. Deze kunnen individueel worden toegewezen en zijn direct in de eigen personeelsapp van de medewerker zichtbaar. U heeft continu inzicht in de vorderingen en resultaten van uw personeel, deze worden overzichtelijk in het VMS weergegeven.

Maak eenvoudig eigen trainingen aan.
U kunt voor bijvoorbeeld specifieke product- en vaardigheidstrainingen en onboardingprogramma’s zelf lessen aanmaken in de Academy en deze met specifieke groepen personeel delen. Hiervoor kunt u lesmateriaal inladen zoals eventueel een video, afbeeldingen, handleidingen, etc. Vervolgens kunt u multiple-choice vragen ingeven en de minimale score vaststellen die gehaald moet worden om de training met goed gevolg af te ronden.

AANMELDEN
GRATIS DEMO