Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van ViQZ!

Onze ViQZ personeelsapplicatie is hard aan het groeien. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid zijn de belangrijkste redenen voor nieuwe klanten om in stappen.

Zo hebben wij onlangs het Centraal Invorderings Bureau uit Rotterdam mogen aansluiten met 80 medewerkers. Het complete platform wordt qua look & feel gecustomized naar de eigen huisstijl.

Ook start de grootste bruidsmodezaak van Europa met ViQZ. Weddings Bruidsmode uit Rotterdam gaan samen met zusterbedrijven Honeymoonshop en nieuwe Duitse vestiging alle planningen en trainingen van de 75 medewerkers onderbrengen in ons systeem. Ieder vestiging wordt bovendien voorzien van een klokterminal, waardoor de planningen automatisch worden bijgewerkt met de daadwerkelijk gewerkte uren.

De handige combi tussen planningsysteem en klokterminal was ook voor Weber Woonwereld in Elburg één van de redenen om in zee te gaan met ViQZ. Ook hier rusten wij de 4 vestigingen uit met klokterminals, zodat de van de ruim 100 medewerkers op eenvoudige manier altijd inzichtelijk en overzichtelijk blijft.

Wij zijn er trots op om deze mooie bedrijven te verwelkomen bij de ViQZ community. Interesse in onze oplossingen en manier van aanpak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

MEER LEZEN
GRATIS DEMO