1. Home
 2. /
 3. Klokterminal

Klokterminal

Koppel gewerkte uren automatisch aan uw planning

De combinatie van de ViQZ personeelsapp met een klokterminal zorgt ervoor dat uw planningen vooraf en achteraf automatisch op elkaar afgestemd worden.

U heeft in het ViQZ Management System dagelijks inzicht in de daadwerkelijk gewerkte uren. Verschillen met de originele planning worden automatisch geboekt als plus- of minuren, waarmee u zelf kunt bepalen of het saldo gecompenseerd gaat worden in uren of in verlof.

De klokterminal is uitermate geschikt voor bedrijven die meer controle over de gewerkte uren willen. Of personeel nu vaste of flexibele planningen heeft, alle werktijden worden nauwkeurig vastgelegd en weergegeven. Zeker ook handig voor bedrijven met meerdere vestigingen en of diensten.

Vraag een gratis demo aan en we leggen u in een half uurtje uit wat u met onze personeelsapp met of zonder de klokterminal kunt realiseren. Daarna test u zelf het gebruiksgemak in uw gratis proefaccount.

0252 – 232 555
GRATIS DEMO

Wat kan er allemaal met de klokterminal?

 • Eenvoudige integratie met de planningsmodule van ViQZ
 • Iedere medewerker een persoonlijke badge (druppel)
 • Meerdere terminals mogelijk, ook over meer vestigingen
 • Werkuren worden ’s nachts gesynchroniseerd met de planning
 • Mogelijkheid om bij pauzes uit- en in te klokken
 • Starttijd pauze zichtbaar in medewerkersapp
 • Compact systeem met voeding via ethernet
 • Installatie en integratie volledig uit te voeren door ViQZ
 • Tags herbruikbaar voor andere medewerkers
 • Klokplanningen kunnen handmatig worden aangepast
 • Automatische boeking plus- en minuren

Gratis online demo

We leggen u heel graag uit hoe onze plannings-, communicatie en personeelstool ervoor kan zorgen dat uw bedrijf efficiënter kan werken en groei wordt bevorderd. Bekijk de demo video op deze site, mocht u daarna nog specifieke vragen hebben dan kunnen we een online demo afspreken om meer details te kunnen laten zien en bespreken. Vervolgens kunt u zelf 30 dagen met de demoversie aan de slag en ontdekt u alle voordelen van onze personeelsapp.

GRATIS DEMO

Waarom een klokterminal?

De voordelen van een klokterminal op een rijtje:

 • Altijd inzicht in gewerkte uren
 • Geen handmatige verwerking meer van werkbriefjes e.d.
 • Efficiënter omgaan met overuren
 • Gebruiksvriendelijk systeem
 • Mogelijkheid tot leasen van klokterminal
 • Transparantie naar medewerkers

“We zochten een snellere en gemakkelijkere manier om personeelsroosters naar onze medewerkers te sturen, en om de maandoverzichten te exporteren. Met ViQZ kan dat. De app maakt mijn werk gemakkelijker. Wij erg tevreden met VIQZ. Er zijn regelmatig updates, de app wordt steeds efficiënter gemaakt. Ook over de service ben ik zeer tevreden. Er wordt meteen gereageerd op mijn berichten en als ik om bepaalde aanpassingen vraag wordt ervoor gezorgd dat deze zsm worden doorgevoerd.”

Latife, EKMEKCI (Lunchrooms & Catering, Rotterdam)

Wat een plezier om te werken met ViQZ. Het is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en sluit perfect aan op onze wensen. Onze medewerkers in de buitendienst gebruiken de ViQZ app. Alle medewerkers zijn enthousiast en zeer tevreden. De app is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. 

Heb je een probleem of vraag, een belletje is genoeg en alles wordt opgelost of uitgelegd. 

ViQZ is een echte aanrader voor iedereen die wil innoveren en met plezier wil werken.

Petra van de Langkruis, Zorg@Home

Aanrader! Zowel wat mensen achter het product betreft als het product zelf!!! One of a kind! #happycustomer

Moss Dolman, MOSS fietskoeriers

Na 2 maanden gebruik van de viqz app wil ik jullie complimenten geven over het gebruik.Na een demo van jullie zijn wij gestart met de app om planning en loonboekhouding te optimaliseren en overzichtelijk te maken voor de medewerkers en ons zelf. Het is een groot succes voor ons als gebruikers ook de medewerkers vinden het fijn werken.
Als wij vragen hebben reageren jullie altijd snel per mail of telefoon en wordt het meeste direct opgelost. Als er vragen zijn over verbetering en gebruiksvriendelijker maken van het systeem pakken jullie dat goed op en komen met een oplossing binnen de gestelde tijd.
Super, ga zo door!

Rini Bolle, Bolle Dier en Tuin

Werkt top dit platform!

Harry van Dalen, Sport 2000 Amersfoort

Onze vorige applicatie was beperkt tot alleen plannen en verlof en +/- uren inzichtelijk maken. ViQZ biedt dit ook maar dan veel uitgebreider en completer. Wij sturen nu aan vanuit één systeem en de medewerkers hebben alles paraat in één app.
Met meerdere winkels is het vaak lastig alle belangrijke informatie gericht bij de juiste medewerkers te krijgen. Met ViQZ hebben we de perfecte tool om o.a. productinformatie en trainingen die wij digitaal van leveranciers ontvangen via ViQZ  te delen met de medewerkers.
Verder vinden wij het erg prettig dat ViQZ naar onze wensen heeft geluisterd en daar ons account op heeft aangepast. Omdat het systeem en de app volledig in onze huisstijl kon worden uitgevoerd voelt dit dan ook echt als onze eigen bedrijfsapp.

Richard Landwer Johan, L.J. Sport

Na enig speurwerk en informatie inwinnen hebben wij ViQZ gevonden en een afspraak voor een demo gemaakt. Na de duidelijke demo hebben we gelijk besloten JA dit is wat we nodig hebben. Met hulp van de enthousiaste en behulpzame medewerkers van Viqz hebben wij in 2021 onze administratie en projectplanning opgestart met ViQZ en zijn de kantoor medewerkers met ViQZ gaan werken. Een hele mooie stap voorwaarts en klaar voor de toekomst.  

Tamara van de Loo, Zorg @ Home

Ze maken waar wat ze beloven!

Bert Rossing, Interieurwinkel

De communicatie met de mannen van ViQZ is erg prettig. Ze zijn flexibel, reageren altijd snel en denken graag met je mee.

Evanne Bullema, Big-L Jeans

ViQZ is méér dan alleen een planningstool!

ViQZ wordt niet voor niets de meest veelzijdige personeelstool van dit moment genoemd. Het gehele systeem bestaat uit vijf modules, waar het personeelsplanningssysteem er één van is. De andere vier modules zijn de e-Academy, de berichtenapp, de nieuwsmodule en de actienotificatie. Kijk bij OVERIGE MODULES voor meer informatie over deze functies.

ViQZ is plannen, trainen en communiceren. Deze mix zorgt voor de juiste synergie om de kwaliteit en het rendement binnen uw organisatie op alle vlakken te verhogen. U heeft ViQZ al in huis vanaf € 32,50 per maand. Lees hier meer over onze tarieven.